(Video) Eerbetoon aan Philip Seymour Hoffman

Deze ultieme hommage aan Philip Seymour Hoffman toont scènes uit 47 films waarin de overleden acteur schitterde: van zijn eerste rol in ‘Law and Order’ tot ‘The Master’ en Truman Capote die hij Oscartriomfantelijk vertolkte.

Meer dan 200 uren spendeerde filmmaker Caleb Slain aan dit ultieme eerbetoon aan Philip Seymour Hoffman, door velen beschouwd als de beste karakteracteur van zijn generatie. ‘Zijn nalatenschap compileren was een van de meest uitdagende ervaringen uit mijn carrière als editor, en tegelijkertijd ook onbeschrijfelijk belonend.’

De hommage bevat scènes uit 47 films waarin de overleden acteur schitterde, van zijn eerste rol in ‘Law and order’ langs Truman Capote die hij Oscartriomfantelijk vertolkte, tot sekteleider Lancaster Dodd in het meesterwerk ‘The Master’ van Paul Thomas Anderson. Ook zijn bijdrage in de commercial voor ‘Mattress Man’ werd erin verwerkt.

Deze 21-minuten durende video is een kijk op het werk van een groot acteur die de camera nooit teleurstelde. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content