(video) Bekende acteurs in Woody Allen-films

© DR

Veel bekende acteurs kregen al vroeg in hun carrière een rol in een film van Woody Allen. Van Sylvester Stallone en Sharon Stone tot Henry Cavill. Een terugblik op de beste vertolkingen vóór de Grote Doorbraak.

Op het internationaal filmfestival van Toronto is de film ‘Fading Gigolo’ van regisseur John Turturro voorgesteld. In de komedie speelt hij de eigenaar van een boekenwinkel in Manhattan die het schopt tot pooier en Turturro laat bijklussen als gigolo. Hij moet voor het nodige vertier zorgen bij klanten als Sofia Vergara, de ster uit de serie ‘Modern Family’, Sharon Stone en Vanessa Paradis.

Voor Woody Allen is ‘Fading Gigolo’ een van de weinige films waarin hij acteert zonder de prent te regisseren. De laatste keer dat dat gebeurde was met ‘Picking Up The Pieces’ in 2000.

Grote acteurs in Woody films

27 jaar geleden waren de rollen omgekeerd. Toen zat Turturro in de cast van een film van Woody Allen: ‘Hannah and her Sisters’, in 1986. Dat was nog vóór Turturro enige bekenheid genoot.

Heel wat bekende acteurs kregen trouwens al vroeg in hun carrière een rol in een langspeler van de grootmeester. Van Sylvester Stallone en Sharon Stone tot Henry Cavill. Een terugblik op de beste vertolkingen in een Woody film vóór de Grote Doorbraak. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content