Video: Barbie en Ken in ‘Toy Story 3’

Andy doneert cowboy Woody en zijn ander speelgoed aan een kinderdagverblijf. Daar ontmoeten ze Ken van Barbie, een octopus en een charmante beer op leeftijd.

Na Toy Story (1995) en Toy Story 2 (1999) komt nu het derde deel van de Pixar-reeks uit. Andy gaat naar de universiteit en heeft andere dingen aan zijn hoofd dan speelgoed. Enter meiden, bier en Schopenhauer. Exit Woody, Buzz Lightyear en Mr. Potato Head. Ze komen samen met Andy’s andere speelgoed terecht in een kinderdagverblijf, waar ze conform hun slagzin ‘no toy left behind’ bij elkaar proberen te blijven.

In het stukje Toy Story 3 dat Disney op YouTube heeft gezet, zien we hoe Ken — ja, dé Ken met zijn verwijfde kleren en gelhaar die menige held tot voorbeeld strekt — Woody en zijn plastieken vriendjes rondleidt in het kinderdagverblijf. Hij heeft vooral aandacht voor een blondine met beenverwarmers die ‘Barbie’ heet. We zijn benieuwd of het in de film tot intieme betrekkingen komt tussen de twee notoir geslachtsloze modepoppen.

De kijkers kunnen zich verwachten aan intelligente humor: Little Miss Sunshine-schrijver Michael Arndt maakte het script. Voor het inspreken van de stemmen zorgden steracteurs als Tom Hanks (Woody), Michael Keaton (Ken), Tim Allen (Buzz Lightyear) en Whoopi Goldberg (Stretch the Octopus). De producer is Darla K. Anderson, u welbekend van Cars en Monsters, Inc.

Op 23 juni komt Toy Story 3 in de Belgische zalen. En afgaande op dit fragment ziet de animatie er fantastisch uit.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Sam De Ryck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content