USA houdt niet van Phillip Morris

De komedie I Love You Phillip Morris, waarin Jim Carrey en Ewan McGregor als homokoppel fungeren wordt na eindeloos getwijfel uiteindelijk toch niet in de USA uitgebracht.

De komedie I Love You Phillip Morris, met Jim Carrey en Ewan McGregor in de hoofdrollen, wordt niet in de Verenigde Staten uitgebracht. De release van de homoprent werd al meer dan een jaar uitgesteld en werd nu uiteindelijk toch door de kleine filmgroep Consolidated Pictures Group van de lijst geschrapt. Een reden voor de desinteresse is er voorlopig nog niet.

I Love You Phillip Morris gaat op een komische doch brave manier om met homoseksualiteit. Mogelijk is dat dit thema iets te heftig is voor de gemiddelde Amerikaanse redneck. In de film fungeert Jim Carrey als huisvader en lokaal politieagent Steven Russel, die na een carcrash constateert dat hij ‘voor de mannen’ is. Door zijn nevenactiviteiten als meester-oplichter komt de man uiteindelijk in een Texaanse gevangenis terecht, waar hij heel toepasselijk verliefd wordt op zijn celgenoot Philip Morris.

Een filmbespreking (want in België was de film wel te zien) door Dave Mestdach vindt u hier , de trailer hieronder.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Elisah Vandaele

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content