Update: nieuwe Tarantino op komst, western met Hans Landa

Quentin Tarantino neemt zijn tijd om met de opvolger van “Inglourious Bastards” op de proppen te komen. Maar ons geduld wordt beloond, want de grootmeester werkt momenteel aan zijn eigen cowboyfilm.

Veel is er nog niet bekend over het hele project, maar twee dingen staan nu al vast: het wordt een old-school western (voor zover Tarantino zijn films in 1 genre te vatten zijn…) en de geweldige Christoph Waltz (jep, Colonel Hans Landa himself) zal een van de hoofdrollen op zijn viertalige schouders nemen.

Eerdere berichten dat het een spaghettiwestern met Keith Carradine en Franco Nero zou worden, zijn ondertussen naar de prullenmand verwezen. Maar Quentin Tarantino himself heeft bevestigd dat het script af is, en dat het schrijven ervan vrijwel moeiteloos ging.

Waarschijnlijk wordt het project binnen dit en twee maanden bij The Weinstein Company ingediend en kan de casting en meer van dat leuks beginnen. Met een script geschreven door niemand minder dan Tarantino zal het vanaf dan hopelijk snel richting bioscoop gaan.

Bron: Ain’t it cool news

(cka)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content