Tweede trailer van ‘Falling Skies’

© Reuters

De sci-fi miniserie van producer Steven Spielberg belooft epische proporties aan te nemen.

De kijker van ‘Falling Skies’ maakt kennis met een door aliens verwoeste planeet aarde. Zes maanden na de invasie proberen de schaarse overlevenden zich te organiseren om het buitenaards ras terug te drijven.

Geschiedenisprofessor Tom Mason (vertolkt door Noah Wyle, bekend voor zijn rol als dokter Carter in ‘E.R’) verloor zijn vrouw bij de aanval. Bovendien werd één van zijn drie zonen gevangen genomen. Mason wendt al zijn kennis over militaire geschiedenis aan om zijn gezin terug te herenigen, als één van de leiders van de verzetsbeweging 2nd Mass.

Verwacht in ‘Falling Skies’ geen schattige aliens à la E.T. De bezetter kan in twee categorieën ondergebracht worden. De eerste zijn de spinachtige skitters, de tweede zijn mechs, enorme robotachtige wezens.

Spielberg is executive-producer van de serie. Hij krijgt hulp van co-producers Mark Verheiden (‘Heroes’, ‘Battlestar Galactica’) en Greg Beeman ( ‘Heroes’ en ‘Smallville’). Robert Rodat schreef het scenario. Dat deed hij ook al voor ‘Saving Private Ryan’, waarvoor hij een Oscarnominatie ontving.

‘Falling Skies’ wordt in juni verwacht. Dark Horse werkt momenteel ook aan een stripreeks over de serie.

De nieuwe trailer:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De eerste trailer:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Pieter Claes

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content