Tweede Fantastic Beasts verfilming kent releasedatum

© Warner Bros

Harry Potter-spinoff Fantastic Beasts zal in 2018 uitkomen en J.K. Rowling gaat opnieuw het script voor haar rekening nemen.

De Harry Pottermania is weer helemaal terug van weggeweest dankzij het recente theaterstuk Harry Potter and the Cursed Child. Hoewel dat volgens auteur J.K. Rowling de laatste Harry Potter zal zijn, is er tot vreugde van de fans nog sprake van de spinoff Fantastic Beasts.

Deze november komt het eerste deel in de zalen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Voor dat eerste deel, waarin Eddie Redmayne de hoofdrol op zich neemt, maakte Potterauteur J.K. Rowling haar debuut als scriptschrijver. Ook David Yates, regisseur van de laatste vier Potterfilms, werd opnieuw ingeschakeld om de magische wereld van Rowling naar het scherm te vertalen.

Vast team

Dat team zal al zeker terugkeren voor de tweede film uit de Fantastic Beasts-reeks. Warner Bros. gaf ook al een releasedatum vrij: 16 november 2018. Over het verhaal is er uiteraard nog niet veel vrijgegeven, enkel dat de sequel donkerder gaat zijn dan deel één en ook dat de loyaliteit van de helden op de proef zal worden gesteld.

(JVDV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content