Tv-serie ‘Crimi Clowns’ van Luk Wyns wordt verfilmd

‘Crimi Clowns’, de gitzwarte misdaadkomedie-reeks van acteur en regisseur Luk Wyns op 2BE, krijgt een vervolg op het witte doek. In het najaar van 2013 is ook een tweede seizoen gepland.

Acteur en regisseur Luk Wyns kan tevreden zijn over zijn ‘Crimi Clowns’. De gitzwarte misdaadkomedie-reeks op 2BE over een groepje eigenzinnige clowns die animatie op kinderfeestjes combineren met criminele activiteiten en vertier met schaars gekleed vrouwelijk schoons valt niet alleen in de smaak bij de Vlaamse tv-kijkers, de serie haalt ook de beeldbuis in Nederland, op Veronica, en er is interesse vanuit het buitenland.

Voor Wyns genoeg redenen om een tweede seizoen van ‘Crimi Clowns’ te lanceren, en vooral: een vervolg te brengen op het witte doek. ‘De film is een volledig nieuw verhaal, met uiteraard dezelfde karakters in dezelfde omgeving’, zegt hij in Gazet van Antwerpen. ‘En het wordt nog harder, nog ruiger en nog meer mijn ding.’ Dat belooft.

‘Crimi Clowns: the movie’ zou in maart 2013 in de Belgische bioscopen verschijnen. Het tweede seizoen van de comedyserie is voor het najaar. (DB)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content