Trailer van remake ‘Straw Dogs’ online

Rod Lurie, regisseur van dienst, maakte een gelijknamige remake van de film ‘Straw Dogs’ uit 1971 van de hand van Sam Packinpah. Sony Pictures geeft de trailer van de nieuwe versie vrij.

In deze recente versie zien we Kate Bosworth (Amy), Alexander Skarsgård (Charlie) en James Marsden (David) op het witte doek presteren. James Marsden zal in 2013 ook in de Amerikaanse versie van Erik Van Looys ‘Loft’ te zien zijn.

‘Straw Dogs’ vertelt het verhaal van een filmscenarist die zijn vrouw, een actrice, volgt naar het diepe zuiden van Noord-Amerika om samen op adem te komen in haar geboortedorp. Het Hollywoodkoppel had echter niet op Amy’s ex-vriendje en zijn lokale makkers gerekend. Wat een periode van kalmte en rust had moeten betekenen, verandert in een ware nachtmerrie.

‘Straw Dogs’ uit ’71 was, net als de remake uiteraard, gebaseerd op de roman ‘The siege of Trencher’s farm’ met in de hoofdrollen de jonge Dustin Hoffman Susan George en Peter Vaughan.

‘Straw Dogs’ van Rod Lurie wordt vanaf 7/12 in de Belgische cinema’s vertoond.

Hieronder respectievelijk de trailers uit 1971 en 2011.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te latenJ.H.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content