Topprijzen voor memorabilia Marilyn Monroe en Whitney Houston

© Reuters

Voor enkele memorabilia van Marilyn Monroe en Whitney Houston werden serieuze bedragen neergeteld. Zo werd een bustier van Houston verkocht voor 18.750 dollar.

Een 70 jaar oud schoolrapport van Marilyn Monroe is in Beverly Hills onder de hamer gegaan voor 21.250 dollar (16.000 euro). Het rapport staat nog op naam van Norma Jean Baker, zoals de vijftienjarige toen nog heette, zo meldt een woordvoerder van Julien’s Auctions Gallery.

Voorts veranderde een handgeschreven brief van de filmster aan haar jarenlange visagist Allan “Whitey” Snyder van eigenaar voor 11.875 dollar. Dezelfde prijs werd betaald voor een gehandtekende foto van Monroe op de set van “Let’s Make Love” in 1960.

Bustier van Whitney Houston

Op de veiling werden ook 13 stukken uit de garderobe van Whitney Houston verkocht. Samen brachten die meer dan 80.000 dollar op. Topper was een bustier die de popster op een concert droeg. Die ging van de hand voor 18.750 dollar. Houston overleed in februari op 48-jarige leeftijd in een hotelkamer in Los Angeles. (Belga/RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content