Tomorrowland krijgt een film

Nationaal Orkest van België op Opera Stage van Tomorrowland 2015. © Wouter Van Vaerenbergh

‘This was tomorrow’, zo heet de allereerste film over Tomorrowland. De première vindt plaats op 26 november in het Antwerpse Sportpaleis, dat voor de gelegenheid een Tomorrowlanddecor krijgt.

Na de jaarlijkse aftermovies en de gesmaakte tv-reeks ‘People of Tomorrow’, krijgt Tomorrowland nu ook een film. Die wordt op 26 november groots voorgesteld in het Sportpaleis. De wereldwijde release staat gepland op 1 december via tomorrowland.com.

Net zoals tijdens het dancefestival is ook het Nationaal Orkest van België in de Antwerpse concertzaal van de partij. Net vóór de wereldpremière brengt ’s lands belangrijkste symfonieorkest nog eens live-versie van ‘The symphony of unity’, met violen, cello’s en dwarsfluiten die de elektronische beats van David Guetta, Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike en Tiësto klassiek herwerken en het publiek opnieuw in hogere sferen moet brengen. Het Sportpaleis krijgt voor de gelegenheid een volledig Tomorrowlanddecor, met alles erop en eraan. Spektakel gegarandeerd.

De film zelf zal alle hoogtepunten en de mooiste momenten van de wereldwijde festivaledities anno 2015 (inclusief Brazilië) compileren en bijkruiden met interviews met festivalgangers. Geen aftermovie dus, maar een volwaardige langspeler met een woestijn aan electronische beats en party people als rode draad.

Tickets voor de wereldwijde première van ‘This was Tomorrow’ zijn verkrijgbaar vanaf maandag 5 oktober om 10u. Klik hier voor meer info. (DB)

Nationaal Orkest van België op Opera Stage van Tomorrowland 2015.
Nationaal Orkest van België op Opera Stage van Tomorrowland 2015.© Wouter Van Vaerenbergh

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content