‘To Rome With Love’ nieuwe film Woody Allen

Na zijn avontuur in Parijs met ‘Midnight In Paris’ richt Woody Allen in ‘To Rome With Love’ zijn camera nu op Rome. De trailer is momenteel te bekijken.

De afgelopen 35 jaar is het de gewoonte geweest van regisseur Woody Allen om jaarlijks een nieuwe film uit te brengen. Dit jaar is het te beurt aan ‘To Rome With Love’. De cast van de film bestaat uit Jesse Eisenberg, Alec Baldwin, Penélope Cruz, Ellen Page, Woody Allen en Roberto Benigni. Het is sinds ‘Scoop’ uit 2006 geleden dat Allen nog eens zelf te zien was in een van zijn films.

De film vertelt drie afzonderlijke verhalen over de romances en avonturen van gewone mensen in de Italiaanse hoofdstad. ‘To Rome With Love’ was eerder ook al bekend onder de titels ‘Nero Fiddled’ en ‘The Bop Decameron’. ‘Midnight In Paris’ won in februari de Oscar voor het beste originele scenario en was tevens Woody Allens grootste kassucces.

Een Belgische releasedatum voor ‘To Rome With Love’ is nog niet bekend.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content