Titanic goes 3D

‘Titanic’, een van ’s werelds grootste en meest winstgevende prenten aller tijden wordt vijftien jaar na release opnieuw uitgebracht, deze keer volledig in 3D.

De 3D-remake zal exact 100 jaar na de dramatische feiten, op 6 april 2012, wereldwijd gereleased worden. In april 1912 botste het schip dat nooit zou zinken tegen een ijsberg.

De desastreuze gevolgen werden in 1997 door James Cameron op papier gezet, geregisseerd en geproduceerd. Acteurs Leonardo DiCaprio en Kate Winslet waren op slag gelanceerd. De prent sleepte maar liefst 11 Academy Awards in de wacht waaronder die voor beste film en beste regie.

Cameron beschouwt de nieuwe release als een nieuwe kans om oude klassiekers bij de nieuwe generaties aan de man te brengen. “Een hele generatie heeft Titanic nooit gezien. Maar zelfs voor fans van het eerste uur zal het een Titanic zijn die ze nooit eerder hebben meegemaakt: volledig gedigitaliseerd en naar 3D geconverteerd.”

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

J.H.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content