Theater aan Zee pakt uit met film

© kvs.be

Op het kunstenfestival Theater aan Zee, dat plaatsvindt van 28 juli tot 6 augustus in Oostende, zal dit jaar voor de eerste maal ook aandacht besteed worden aan film.

Voor de eerste maal sinds het ontstaan van het kunstenfestival Theater aan Zee in 1997 prijkt er, dankzij gastcurator Josse De Pauw, ook film op de affiche. Josse De Pauw stelt samen met Dominique Deruddere, Marc Didden, Jan Decorte en Arno in het programma Ciné Rialto negen films voor waaraan zij in het verleden hun medewerking hebben verleend. Onder meer ‘Hombres Complicados’, ‘Iedereen Beroemd’, ‘Brussels by Night’, ‘Sailors Don’t Cry’ en ‘Just Friends’ zullen op de 15de editie van Theater aan Zee worden vertoond.

Tijdens deze 15de editie staat opnieuw een uitgebreide combinatie van theater, muziek, letteren en het bijhorende kinderfestival centraal. Theater aan Zee vindt dit jaar plaats van 28 juli tot en met 6 augustus op verschillende locaties in Oostende.

Meer info over Theater aan Zee via deze link.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(NM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content