The Ring in 3D

De horrorfilm The Ring komt binnenkort terug…in 3D. Wat een verrassing.

Paramount doet het tegenwoordig op z’n Beyonce’s: they liked it, so they put another ring on it.

The Ring, de thriller waarin iedereen die een mysterieuze videoband bekijkt op een gruwelijke doch uiterst vermakelijke wijze om het leven komt, is binnenkort terug ….in 3D. U leest het goed, niemand is nog veilig voor het 3D-gevaar. Straks krijgen we nog Het Journaal in 3D (al was de Eyjafjallajökull-aswolk in 3D waarschijnlijk wel goede televisie).

Goed, The Ring dus. Daniel Craig, de man die momenteel de thriller Dream House aan het inblikken is werd belast met het script van de nieuwe Ring-film. Maar hoe moeilijk kan het zijn: vrouw bekijkt VHS-tape, en laat enige tijd later na het doorstaan van doodsangsten op verschrikkelijke wijze het leven.

De enige te overwinnen moeilijkheid is uiteraard de tijdsgeest. Stel: in de derde Ring (circa 2011) vindt een bende op hol geslagen pubers een kopie van de beruchte VHS-tape. Weten die dan eigenlijk nog wel wat ermee aan te vangen? De VHS zou tegenwoordig vervangen moeten worden door een nieuwe Blu-Ray-3D-dvd ofzo, maar Paramount vindt er wel wat op.

De meerkost voor het 3D-werk wordt waarschijnlijk goedgemaakt door enkele castmembers te vervangen door goedkopere B-acteurs. Zo wordt Naomi Watts waarschijnlijk op vakkundige wijze gedumpt. Dit zijn slechts speculaties.Voor meer informatie en release-data houdt u best de Focus-site in de gaten.

In afwachting tot u het weer van angst bijna in uw broek doet, bekijkt u hieronder nog eens de trailer voor de eerste Ring-film. Spannend!

Elisah Vandaele

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content