‘The drop’ is voorgesteld aan wereldpers op filmfestival van Toronto

© Belga

Op het filmfestival van Toronto is ‘The drop’, het Amerikaanse filmdebuut van Michaël R. Roskam, in wereldpremière gegaan. De regisseur was zelf aanwezig op dit evenement, samen acteurs uit de film Matthias Schoenaerts, Noomi Rapace en Tom Hardy.

Het zijn spannende momenten voor de Belgische regisseur Michaël R. Roskam. Zo is zijn nieuwste film ‘The drop’ in première gegaan op het filmfestival van Toronto. Voor deze film werkte Roskam opnieuw samen met Matthias Schoenaerts, met wie hij eerder al Rundskop draaide, maar ook acteurs Tom Hardy, Noomi Rapace en de onlangs overleden James Gandolfini spelen mee in de nieuwe prent.

De film gaat over voormalig gangster Bob Saginowski die probeert opnieuw op het rechte pad te geraken, gebaseerd op een kortverhaal van Dennis Lehane. Ook het verhaal van ‘Shutter Island’, met in de hoofdrol Leonardo DiCaprio, is van de hand van Lehane.

De reacties op de film ‘The drop’ zijn verdeeld, maar de internationale pers is toch overwegend positief over de nieuwe film van Roskam. Vooral de acteerprestaties van Tom Hardy blijken goed in de smaak te vallen. (LVR)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content