The Amazing Spider-Man krijgt trailer

Er komt deze zomer een nieuwe Spider-Man aan. Deze keer geen Tobey Maguire of Kirsten Dunst maar Andrew -The Social Network- Garfield en Emma Stone als Gwen Stacey. Marc Webb is regisseur.

Colombia Pictures brengt een nieuwe trailer met daarin een totaal andere webslinger dan de Peter Parker uit de Sam Raimi-films. In tegenstelling tot Maguire brengt Garfield een donkere, sexy en bij momenten zeer menselijke Peter Parker. Mét een ruige, wilde bles, dames.

We maken kennis met de nieuwe tegenstanders van Spidey. Een oud-collega van vader Parker, Professor Connors (Rhys Ifans), transformeert in The Lizard. En alsof dat nog niet genoeg was wordt Spider-Man achterna gezeten door de autoriteiten onder leiding van de vader van zijn liefje, gespeeld door Denis Leary.

Dit verhaal heeft niets te maken met de originele trilogie. Uncle Ben is nog springlevend en lijkt verdacht veel op Michael Sheen. Sally Field kruipt in de huid van Aunt May. ‘The Untold Story’ staat er te lezen in de trailer, wat betekent dat u de eerste drie films niet hoeft gezien te hebben om het verhaal te snappen. En wie weet heeft deze zomerblockbuster wat meer diepgang dan de vorige Spider-Man.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Een ding staat al vast, hoe erg Tobey Maguire ook zijn best deed, Andrew Garfield kan wel een coole Peter Parker neerzetten. Vanaf 3 juli in de zalen. (JV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content