Teenage Mutant Ninja Turtles opgepikt door Michael Bay

De live-action film van de Teenage Mutant Ninja Turtles komt er dan waarschijnlijk toch. Het project van Paramount/Nickelodeon is opgepikt door Platinum Dunes, de productiemaatschappij van Michael Bay.

De Teenage Mutant Ninja Turtles – nostalgie! – komen dan waarschijnlijk toch terug naar het witte doek. Paramount/Nickelodeon heeft Platinum Dunes, de productiemaatschappij van de Amerikaanse regisseur Michael Bay, binnengehaald om het project te produceren.

Het bedrijf van Bay is vooral gespecialiseerd in remakes van horrorfilms, maar lijkt nu dus de kindvriendelijkere weg te kiezen met de live-action verfilming van de vier pizzavretende schildpadhelden. De producers zullen binnenkort gaan samen zitten met schrijvers om een verhaallijn uit te denken. Waarschijnlijk zullen alle andere hoofdpersonages van de Ninja Turtles-series opdraven, denk aan Splinter, Shredder en April O’Neil.

De eerste keer dat Donatello, Michaelangelo, Raphael en Leonardo op het grote scherm te zien waren, was in 1990. Twee films volgden, waarna de populariteit even daalde, tot de vier in 2007 weer in het leven werden geroepen door een animatiefilm van Warner Bros en Imagi Animation.

Sanne Jehoul

De trailer van de TMNT-animatiefilm uit 2007:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content