Taron Egerton reageert op de Han Solo-geruchten

© Reuters

Een hardnekkig gerucht wil dat de Britse acteur Taron Egerton één van de drie acteurs zou zijn op de shortlist voor de rol van de jonge Han Solo in de Star Wars spin-off die zou uitkomen in mei 2018. De acteur beantwoordt deze geruchten met de woorden: “Disney, you know where I am”.

Taron Egerton zou één van de drie acteurs zijn, naast Alden Ehrenreich en Jack Reynor, die nog in de running zijn om de rol van de jonge Han Solo (vertolkt door Harrison Ford) te vertolken in de geplande Star Wars spin-off.

In een gesprek met Jonathan Ross op ITVD gaf de Britse acteur toe dat hij meer dan geïnteresserd is in deze rol.”Ik heb die geruchten ook opgevangen. Ik bedoel, ja, ik heb dat ook op het internet gelezen en ik denk dat elke jongen van mijn leeftijd een moord zou doen om een rol als deze te mogen spelen”, zei hij. Hij benadrukte echter dat hij niet weet of zijn naam voorkomt op het beruchte lijstje van drie.

“Het is erg, erg vleiend. Ik heb geen idee of er iets van aan is, maar: Lucasfilm, Disney als het zo is, weten jullie me wel te vinden”,lachte hij.

De Star Wars spin-off, die gepland is voor 2018, zal het verjaal vertellen “hoe de jonge Han Solo de smokkelaar, dief en schurk werd, die Luke Skywalker en Obi-Wan Kenobi voor het eerst aangetroffen in de kantine op Mos Eisley”.

Deze film, die voorlopig nog geen titel heeft, zal het tweede deel zijn in de zogenaamde “anthologiereeks” van Star Wars spin-off films na Rogue One, waarvan de release voorzien is op 16 december 2016. (LB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content