Takashi Miike is terecht

Takashi Miike is dan toch niet vermist. Hij gaf enkele dagen na de ramp in Japan al een interview met de Film Society van het Lincoln Center in New York.

De Japanse regisseur Takashi Miike is dan toch niet vermist. Na eerdere geruchten dat de man zou zijn omgekomen, gevlucht of vermist geraakt bij de aardebeving en de tsunami die Japan troffen, is het tegendeel bewezen. Nog geen week na de ramp op het eiland gaf Miike een interview naar aanleiding van zijn recentste film ‘Thirteen Assassins’.

In tegenstelling tot de onheilspellende berichten die de laatste tijd over de Japanse filmregisseur Takashi Miike verspreid werden is hij wel degelijk levend en wel. De verwarring kwam er nadat Miike niet kwam opdagen voor een interview in het Lincoln Centre in New York naar aanleiding van zijn recentste samoeraifilm ‘Thirteen Assassins’. Miike verklaarde dat hij bij zijn familie wou zijn in de donkere dagen van de nasleep na de ramp. In plaats van te reizen naar New York gaf Miike wel een Skype-interview van vijfentwintig minuten.

In het interview praat Takashi Miike vrijuit over zijn recentste film ‘Thirteen Assassins’ en kijkt hij vooruit naar zijn nabije toekomst. Het volledige interview werd gespreid over twee YouTubefilmpjes en kun je hieronder bekijken. Het gesprek dat Dave Mestdach had met Miike lees je hier.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Pieter Devriese

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content