Sylvester Stallone kondigt titel van vijfde Rambo-film aan

Sylvester Stallone © Reuters

‘Rambo: Last Blood’, zo tweette Sylvester ‘Rambo’ Stallone over de titel van het vijfde (en vermoedelijk laatste) luik in de Rambo-franchise.

Sylvester Stallone heeft zelf een einde gemaakt na maanden gespeculeer over de titel van de nieuwe (en vermoedelijk laatste) Rambo-film: ‘Rambo: Last Blood’. De acteur deed dat in een tweet naar aanleiding van de gangsterbiopic over Gregory Scarpa ‘die wordt opgenomen na de opnames van ‘Rambo: Last Blood.’

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De titel verwijst naar het allereerste actiedrama in de Rambo-franchise: ‘First Blood’ uit 1972, toen de getraumatiseerde Vietnamveteraan een menselijker gezicht vertoonde in vergelijking met de sequels die volgden. De laatste keer dat Stallone de actieheld vertolkte was zeven jaar geleden.

In het voorjaar is de acteur nog te zien als Rocky Balboa in het door Ryan Coogler geregisseerde ‘Creed’, een spin-off van Rocky rond de zoon van Apollo Creed.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content