Superman en Batman samen in film

Het tweede deel van de Superman-film “Man of Steel”, die in 2015 in de zalen komt, zal een opvallende primeur bevatten: Superman krijgt het gezelschap van die andere superheld, Batman.

Het tweede deel van de Superman-film “Man of Steel”, die in 2015 in de zalen komt, zal een opvallende primeur bevatten: Superman zal er namelijk het gezelschap krijgen van die andere superheld, Batman. Dat heeft filmmaatschappij Warner Bros bekendgemaakt op Comic-Con, ’s werelds grootste evenement voor stripboekenfans en superheldenfanaten, dat in San Diego plaatsvindt.

Christian Bale had eerder al aangegeven dat hij het vleermuispak niet meer wil aantrekken. Wie dan wel de rol zal krijgen, is nog niet duidelijk. Henry Cavill blijft wel Clark Kent/Superman spelen. Warner Bros gaat dus Disney achterna, dat in 2012 al verscheidene superhelden samenbracht in “The Avengers”, dat volgestouwd zat met Marvel-personages.

Er waren al hardnekkige geruchten dat Superman en Batman elkaar zouden ontmoeten: Christopher Nolan, de regisseur van de Batman-film, was namelijk uitvoerend producent bij de Superman-film.

Jack Snyder, die “Man of Steel” regisseerde, zal ook het tweede deel voor zijn rekening nemen. Tot nu toe heeft “Man of Steel” al iets meer dan een half miljard dollar in het laatje gebracht. (Belga/DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content