‘Spectre’ is titel van 24ste Bondfilm – Volledige cast bekend

Léa Seydoux © Reuters

Met Bondgirls Léa Seydoux en Monica Bellucci, Christopher Waltz als ‘slechterik’ en Ralph Fiennes als ‘M’ gaat Sam Mendes aan de slag om van de 24ste Bondfilm, getiteld ‘Spectre’, opnieuw een klepper te maken.

De nieuwe Bondfilm heeft een titel: ‘Spectre’. Regisseur Sam Mendes heeft tijdens een persvoorstelling, die live te volgen was via YouTube, ook de volledig cast voorgesteld. Daniel Craig is opnieuw de superspion met dienst, maar dat wist u al. De Française Léa Seydoux , hoofdrolspeelster in ‘La Vie d’Adèle, is de nieuwe Bondgirl, samen met een andere schone: Monica Bellucci. Christopher Waltz is de ‘slechterik’, terwijl Ralph Fiennes ‘M’ (de baas van de Britse geheime diensten) zal vertolken.

Ook Rory Kinnear, Ben Whishaw en Naomie Harris worden in de studio verwacht, net als Andrew Scott (MI6-lid Denby) en Dave Bautista (Mr Hinx). De twee laatste acteurs staan voor het eerste in de aftiteling van een Bondfilm.

Spectre wordt deels opgenomen in Engeland, Oostenrijk, Italië, Mexico en Marokko. Ook nieuw: de Aston Martin DB10, een ingenieuze vierwieler die speciaal voor ‘Spectre’ werd geproduceerd.

Op 6 november 2015 mag u de opvolger van ‘Skyfall’ in de bioscoop verwachten.(DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content