Sherlock Holmes 3 in de maak

© http://www.screenrelish.com/

Goed nieuws voor de fans van Sherlock Holmes. Warner Bros neemt scenarist James Coyne aan om het scenario van Sherlock Holmes 3 te herschrijven. Eerder zei acteur Robert Downey Jr. al dat hij hoopte dat de film nog dit jaar kan gemaakt worden.

De eerste Sherlock Holmes film-kwam in 2009 in de cinemazalen. Twee jaar later volgde Sherlock Holmes: A Game of Shadows. Recensenten waren niet erg lovend over de sequel, maar de film was wel een groot kassucces. Het bleef daarna lang stil, maar nu staat dus vast dat de films nog een vervolg krijgen.

In een interview tijdens de Captin America: Civil War-promotour zei Robert Downey Jr. dat hij en regisseur Guy Ritchie proberen om de film nog dit jaar te maken. Scenaristen Drew Pearce en Lionel Wigram waren al bezig met het script nog voor A Game of Shadows in de zalen verscheen. Het project komt in een stroomversnelling nu Warner Bros James Coyne heeft aangenomen als scenarist om het bestaande scenario te herschrijven.

‘We willen dat de derde film beter wordt dan de vorige twee. Het wordt slimmer en intelligenter, maar de sfeer van de vorige films blijft behouden’, zei Jude Law in een interview met Empire.

Het staat al vast dat Robert Downey Jr. en Jude Law zeker terugkeren naar het scherm als Sherlock Holmes en Dr. Watson. Over de inhoud van de film is nog niets bekend. Ritchie/Wigram Productions, Team Downey, Silver Pictures, Dan Lin en Warner Bros zullen de film financiëren.

(EL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content