Schitter met je Facebookvrienden in een filmtrailer

‘Lost In Val Sinestra’ is een Facebooktoepassing die toelaat om zelf de trailer te ‘producen’ van een horrorfilm waarin je samen met negen Facebookvrienden deel uitmaakt van de plot.

Heb je er altijd al van gedroomd om jou naam te zien verschijnen als regisseur, producer én acteur in een professionele film? Surf dan als de bliksem naar de ‘Lost In Val Sinestra’ website en ga aan de slag.

Een taal selecteren volstaat en je wordt automatisch verbonden met negen Facebookvrienden naar keuze. Op basis van hun namen en profielfoto’s worden zij de ster in de vernuftige trailer van de horrorfilm ‘Lost In Val Sinestra’. De applicatie werd in het leven geroepen door de Zwitserse telecomprovidor Swisscom TV ter promotie van hun televisiediensten.

Het resultaat is verbluffend clever in elkaar gestoken en by far één van de leukste toepassingen op Facebook die we tot nu toe gezien hebben. Volumeknop open, een druk op ‘play’ en je waant je middenin een razendspannende horrofilm waar je vrienden voor de verrassende twists en turns zorgen. Genoeg geleuterd nu, test het vooral zelf eens uit.

Andreas Ilegems

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content