Remake van ‘The Magnificent Seven’ met Tom Cruise

De geruchtenmolen over Hollywoodremakes blijft maar draaien. Nu zou de westernklassieker ‘The Magnificent Seven’ onder handen genomen worden.

Er zijn al heel wat remakes aangekondigd de afgelopen maanden. De telekinetische tiener Carrie wordt onder meer in een nieuw jasje gestoken, net als de superflik RoboCop en spookhuisklassieker ‘Poltergeist’.

‘Aan bepaald heiligdom raak je niet’ klinkt het wel eens in cinefiele kringen. Maar Heiligdom of niet, geld moet rollen. Productiehuis MGM is volop plannen aan het maken voor een remake van de sterrenrijke western ‘The Magnificent Seven’ uit 1960. Volgens het Amerikaans magazine Variety heeft Tom Cruise al toegezegd voor het project.

‘The Magnificent Seven’ was eigenlijk al een remake van ‘Seven Samurai’ van regisseur Akiri Kurosawa. De faam die de film doorheen de jaren kreeg en wist te behouden is destijds mede mogelijk gemaakt door de grote namen op de affiche. Yul Brynner, Charles Bronson, Robert Vaughn en natuurlijk Steve ‘King of Cool’ McQueen zijn maar enkele onder hen.

Het project van MGM heeft nog geen regisseur toegewezen gekregen, maar wie het ook wordt, er staat hem een zware taak te wachten. In de voetstappen treden van regisseur John Sturges is ambitieus en zou wel eens erg ondankbaar kunnen zijn.

Trailer The Magnificent Seven uit 1960.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(JG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content