Release Amerikaanse trailer ‘La Piel Que Habito’

In West-Europa loopt Pedro Almodóvars nieuwste controversiële prent ‘La Piel Que Habito’ al enkele weken in de bioscopen. De VS moeten nog enkele dagen wachten, maar kunnen alvast proeven van de Amerikaanse trailer.

Op 3 september komt ‘La Piel Que Habito’ ofte ‘The Skin I Live In’ uit in de Amerikaanse cinemazalen. In afwachting van de grote release werd een Amerikaanse versie van de trailer gelanceerd. Dat het nieuwsgierigheid opwekt is wel het minste wat van deze trailer kan worden gezegd.

Robert Ledgard, gespeeld door Antonio Banderas, is een briljant plastisch chirurg die na de gruwelijke dood van zijn vrouw geobsedeerd geraakt door zijn recentste project: een nieuw soort huid creëren die tegen zowat alles bestand moet zijn. Vera, een rol die Elena Anaya voor haar rekening nam, wordt tegen wil en dank zijn proefkonijn/slachtoffer.

Meer dan 20 jaar na ¡Atamé! Is de samenwerking tussen Almodóvar en Banderas opnieuw een feit. De Latinlover keert terug naar zijn roots en dus ook naar zijn leermeester. De twee werkten vooral samen in de jaren ’80 met onder meer ‘Matador’, ‘La Ley del Deseo’ en ‘Mujeres al Borde de un Ataque de Nervios’.

Hieronder zijn zowel de Spaanse als de Amerikaanse versie van de trailer te zien.

Amerikaanse trailer:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Spaanse trailer:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(JH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content