Regisseert Ben Affleck nieuwe Warner Bros-productie?

Ben Affleck heeft met zijn meest recente film ‘The Town’ bewezen dat zijn uitstekende regiedebuut ‘Gone Baby Gone’ geen toevalstreffer was. De acteur die de jongste jaren op weinig goedkeuring kon rekenen, is nu plots een veelgevraagd regisseur.

‘The Town’, de nieuwe langspeelfilm van Ben Affleck, wordt net als zijn regiedebuut ‘Gone Baby Gone’ uit 2007 lovend onthaald, en scoort ook goed in de Amerikaanse box-office. Daarom heeft productiemaatschappij Warner Bros – die ‘The Town’ produceerde – hem voorgesteld om de actiefilm ‘Tales From The Gangster Squad’ te regisseren.

Het verhaal – gebaseerd op een reeks krantenartikels die journalist Paul Lieberman in 2008 in de LA Times publiceerde – speelt zich af in de jaren ’40 en toont hoe de geheime politie de gevaarlijke gangster Mickey Cohen uit Los Angeles probeert te verjagen. Het scenario werd geschreven door Will Beal, een gewezen LAPD-officier en schrijver van de novelle ‘L.A. Rex’.

Of Ben Affleck op het aanbod van Warner Bros in zal gaan is nog niet bekend. Hij heeft namelijk nog twee andere projecten op stapel staan. Zo wil hij graag een film maken met zijn boezemvriend Matt Damon, en doen geruchten de ronde dat hij achter de regiestoel zal kruipen voor de pilot van de tv-serie ‘Homeland’, van de makers van 24.

Bekijk de trailer van ‘The Town’, die overigens film van de week is bij Knack Focus.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Michael Ilegems

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content