Rachel Weisz is Jackie Kennedy

Rachel Weisz zal Jackie Kennedy spelen in een film geregisseerd door haar wederhelft Darren Aronofsky.

Rachel Weisz haalde vorige week het Knack Focus filmnieuws nog in Bond23: De Geruchten, waarin de schone volgens de geruchtenmolen in de volgende Bond-film zal schitteren als vrouwelijke badass.

Deze keer voorzien we u van meer en vooral ander Rachel Weisz-nieuws. In de film Jackie, over het leven van Jackie Kennedy onmiddellijk na de dood van President Kennedy in 1963, zou Weisz mevrouw Kennedy vertolken. Het scenario van de prent is van de hand van Noah Oppenheim en zou de iconische First Lady op haar meest kwetsbare doch immer verfijnde momenten tonen. Een film over een vrouw die dagelijks de publieke aandacht moest weren na de schrijnende dood van haar man. Jackie wordt geregisseerd door de wederhelft van Rachel Weisz, Darren Aronofsky.

Geruchten dat Jackie een HBO tv-serie zou worden, geregisseerd door Steven Spielberg mogen dus bij deze volledig uit het collectief geheugen worden gewist, ze zijn namelijk helemaal niet waar!

Voor Rachel Weisz is Jackie reeds een tweede collaboratie met haar verloofde Darren Aronofsky, of herinnert u zich The Fountain niet meer? Bekijk daarvan hieronder de trailer.

Elisah Vandaele

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content