Pierce Brosnan te gast op Filmfestival Oostende

Pierce Brosnan © BELGAIMAGE

Na Adrien Brody strikt het Filmfestival van Oostende opnieuw een grote naam. Pierce ‘007’ Brosnan zal er zijn nieuwste prent ‘The November Man’ in levende lijve voorstellen.

Met ‘The November Man’ maakt Brosnan opnieuw zijn opwachting in een spionagefilm. De acteur kruipt in de huid van een gevaarlijk en getraind ex-CIA-agent die terug wordt opgeroepen voor een persoonlijke missie. Hij moet Alice Fournier (Olga Kurylenko) beschermen omdat ze een jarenoude samenzwering aan het licht zou kunnen brengen. Hij moet het hierbij opnemen tegen zijn voormalige CIA-protégé David Mason (Luke Bracey) en komt terecht in een dodelijk spel tussen hoge CIA-kopstukken en niemand minder dan de Russische president.

Michael Finch & Karl Gajdusek schreven het scenario dat is gebaseerd op de roman ‘There are no spies’, één van de bestsellers uit de ‘November Man’-boekenreeks. De film werd geregisseerd door Roger Donaldson, de regisseur van ‘The Bank Job’ (2008), ‘The Recruit’ (2003) en ‘Dante’s Peak’ (1997).

Pierce Brosnan zal de avant-première van ‘The November Man’ op zondag 14 september bijwonen. Hij wordt die dag ook in de bloemetjes gezet met een eigen een ster op de Walk of Fame op de Zeedijk van Oostende.

‘The November Man’ is een co-productie van Irish DreamTime en Das Films. De film speelt vanaf 1 oktober in de bioscoop en wordt in België verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD). (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content