Paul McCartney op 28 maart in het Sportpaleis

© EPA

Het Sportpaleis mag eind maart rekenen op een wervelende show die het beste werk van Paul McCartney’s vijftigjarige carrière als Beatle en soloartiest bundelt.

Paul McCartney komt op 28 maart naar het Antwerpse Sportpaleis. De Britse legende trekt al een tijd de wereld rond met ‘On The Run’, een show waarin hij een overzicht brengt van zijn carrière als Beatle en zijn solowerk.

Nieuw album

McCartney bracht net het album ‘Kisses on the Bottom’ uit, een verzameling klassiekers en jazzstandards aangevuld met twee eigen composities. De plaat, waarop de zanger verrassend ouder klinkt dan op eerder werk, wordt gemengd onthaald door de critici.

Carrièreoverzicht

Het Sportpaleis zal eind maart echter mogen rekenen op een show die het beste werk van ’s mans vijftigjarige carrière bundelt. Aftrappen doet de Brit doorgaans met een reeks Beatles-classics, waarna hij drie uur lang naar believen uit zijn enorme backcatalogus graait. Macca wordt daarbij omringd door een band waarop hij al jaren kan bogen en die de Beatles-harmonieën vaak griezelig dicht weten te benaderen.

Tickets voor de show in het Sportpaleis zijn te koop vanaf 14 februari om 9 uur en moeten tussen 60 en 145 euro kosten. (Belga)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content