Parijse middernacht met Woody Allen

Regisseur Woody Allen maakt details over zijn nieuwe film ‘Midnight In Paris’ bekend. En ja, Carla Bruni-Sarkozy krijgt een (kleine) rol!

De nieuwe film van Woody Allen zal Midnight In Paris heten. Het wordt een romantische komedie over een Amerikaanse familie die naar Parijs afreist voor zaken. Bij de familie hoort ook een jong koppel dat net verloofd is en in de Franse hoofdstad tot de ontdekking komt dat het gras niet altijd groener is aan de andere kant van de wereld. ‘De film draait rond een jongeman en zijn liefde voor Parijs. Tegelijkertijd onderzoekt hij de illusie die mensen hebben over hoe het leven van een ander beter is dan het hunne’, zegt Allen zelf over het verhaal.

De cast van de nieuwe film bestaat uit Marion Cotillard (Taxi, Big Fish, Inglorious Basterds, Public Enemies), Owen Wilson (Shanghai Noon, The Darjeeling Limited, Night At The Museum), Rachel McAdams (The Notebook, Mean Girls, Sherlock Holmes), Kathy Bates (Misery, Primary Colors, About Schmidt) en Michael Sheen (Kingdom of Heaven, The Queen, Alice In Wonderland). De geruchten dat de Franse presidentsvrouw Carla Bruni-Sarkozy een kleine rol in de film zou krijgen, werden ook bevestigd.

Het is de eerste keer dat Woody Allen in Parijs gaat filmen. Hij kiest sinds een paar jaar trouwens steeds vaker voor buitenlandse filmlocaties en gebruikt dus niet meer alleen zijn thuisstad New York als decor voor zijn films. In 2005 stak hij al de oceaan over voor de film Match Point, die zich in Londen afspeelt. In 2008 maakte hij Vicky, Christina, Barcelona die als decor de Spaanse stad heeft.

Midnight In Paris zou in de loop van 2011 in de bioscopen moeten verschijnen.

Uit nostalgie nog eens de liefdesscène uit Woody Allens Everything You Always Wanted To Know About Sex But Were Afraid To Ask:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Freek Lauwers

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content