Paradise Trips krijgt internationale première in Duitsland

In Antwerpen is de film Paradise trips in première gegaan, de eerste langspeelfilm van de Vlaamse regisseur Raf Reyntjens. Reyntjens is de man achter de populaire videoclips van Stromae. Paradise trips gaat over een buschauffeur die vlak voor z'n pensioen nog één keer een groep jongeren vervoert, en over het generatieconflict tussen een vader en zijn verloren zoon. © BELGA

Paradise Trips, de eerste langspeelfilm van Raf Reyntjens, zal zijn internationale vuurdoop beleven op het internationaal filmfestival van Mannheim-Heidelberg in Duitsland. Op dat festival worden ook drie Vlaamse coproducties vertoond.

De eerste langspeelfilm van regisseur Raf Reyntjens, Paradise Trips, zal zijn internationale vuurdoop beleven op het internationaal filmfestival van Mannheim-Heidelberg in Duitsland. Dat maakt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) donderdag bekend.

Op het Duitse filmfestival zijn ook nog drie andere producties met Vlaamse insteek te bezichtigen: La tierra roja met Geert Van Rampelberg in de hoofdrol, het Nederlands-Vlaamse Wiplala van Tim Oliehoek, dat gecoproduceerd werd door Ciné Cri de Coeur, en Frans Weisz’ Finn, een coproductie met Eyeworks.

Paradise Trips, met Gene Bervoets in de hoofdrol, wordt ook vertoond op het Nederlandse filmfestival in Utrecht, in het kader van het eendaagse programma-onderdeel voor Vlaamse producties, “Vlaamse XL”. (BELGA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content