Opnames Amerikaanse ‘Loft’ van start

In New Orleans zijn de opnames van ‘The Loft’, de Amerikaanse remake van het succesvolle ‘Loft’ van Erik Van Looy en Bart De Pauw, vandaag officieel van start gegaan.

Deze ochtend om 7 uur (lokale tijd) is regisseur Erik Van Looy in New Orleans gestart met het filmen van de Amerikaanse versie van ‘Loft’. Wesley Strick (‘Cape Fear’) heeft de Amerikaanse adaptatie van het script op zich genomen. De mannelijke hoofdrollen worden – zoals eerder op deze website aangekondigd – vertolkt door Karl Urban (Vincent), ‘X-Men’-ster James Marsden (Chris), ‘Prison Break’-ster Wentworth Miller (Luke), Eric Stonestreet (Marty) en onze eigen Matthias Schoenaerts (Philip). De bedrogen vrouwen in deze Amerikaanse remake worden gespeeld door Rachael Taylor (Ann), Isabel Lucas (Sarah), Rhona Mitra (Allison), Valerie Cruz (Barbara), Elaine Cassidy (Ellie), Kali Rocha (Mimi) en Margarita Levieva (Vicky), die momenteel te zien is in ‘The Lincoln Lawyer’.

Na de opnameperiode in New Orleans komt het hele team naar België voor het vervolg van de draaiperiode. ‘The Loft’ wordt geproduceerd door Anonymous Content en Woestijnvis en wordt in het voorjaar van 2012 in de bioscopen verwacht. Het is de eerste maal dat een Vlaamse film een Amerikaanse remake krijgt. Eerder werd van LOFT ook al een Nederlandse remake gemaakt.

Voor wie het even vergeten was: The Loft vertelt het verhaal van vijf getrouwde mannen die in het grootste geheim een loft delen waar ze in alle rust hun minnaressen ontvangen. Een prima regeling tot ze op een winterochtend het lijk aantreffen van een onbekende jonge vrouw.

(NM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content