Officiële trailer van ‘Veronica Mars’ (Video)

© Facebook

De officiële trailer van ‘Veronica Mars’ is gearriveerd. Ontdek hoe Kristen Bell opnieuw in de huid kruipt van het titelpersonage Veronica, een jonge vrouw met puike speurneuskwaliteiten en een gezonde dosis humor.

De filmsequel op de populaire Amerikaanse tienerserie werd mogelijk gemaakt door een succesvolle Kickstartercampagne die bijna 6 miljoen dollar in het laatje bracht. De fans van de reeks bleven jaren hopen op een vervolg en droegen dus maar al te graag hun steentje bij toen Rob Thomas een Kickstartercampagne opstartte.

In de ‘Veronica Mars’-film keert Kristen Bell terug als de sassy en intelligente Veronica . Er zijn echter heel wat jaren verstreken na haar avonturen als tienerdetective. Veronica werkt intussen als advocate in New York en heeft haar verleden achter zich gelaten. Wanneer haar ex Logan (Jason Dohring) verdacht wordt van de moord op zijn vriendin, snelt Veronica te hulp.

En ook de locatie van de tienerreeks maakt zijn comeback in de film dankzij een schoolreünie op Neptune High. Een reünie houdt ook in dat er heel wat oude bekenden opduiken. Zo krijgen we Mac en Wallace te zien in de trailer en zien we hoe Madison de volle lading krijgt na een sarcastische opmerking.

De Belgische releasedatum van de prent is nog niet bekend. In Amerika wordt ‘Veronica Mars’ op 14 maart in de zalen verwacht. (LP)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content