Officiële trailer ‘The Girl with the Dragon Tattoo’ online

Columbia Pictures heeft nu officieel de eerste trailer van ‘The Girl with the Dragon Tattoo’ vrijgegeven. Onder meer Daniel Graig, Stellan Skarsgård en Rooney Mara zullen in deze prent acteren.

Na de blunder van vorige week waarbij de ongecensureerde trailer, ook wel red band trailer genoemd, was uitgelekt, hebben de makers van ‘The Girl with the Dragon Tattoo’ nu zelf de officiële trailer op de wereld losgelaten.

De Amerikaanse regisseur David Fincher verfilmt het eerste deel van de millenniumtrilogie, geschreven door de geprezen Zweedse misdaadauteur Stieg Larsson. In 2009 werd het eerste deel al eens ingeblikt door de Deen Niels Arden Oplev.

In deze thriller geraakt onderzoeksjournalist Mikael Blomkvist in de gevangenis wegens laster tegen een financieel expert. Op een dag wordt hij benaderd door een bejaarde zakenman die Mikael vraagt om zijn waarschijnlijk vermoorde nichtje op te sporen. Zo kruist hij het pad van Lisbeth Salander, een zwartharig meisje vol piercings en tattoos met een talent voor het hacken van computers. De twee vormen een vreemd maar sterk duo.

De film komt uit op 18 januari 2012. Hieronder kunt u de OFFICIËLE trailer bekijken.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

J.H.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content