Nieuwe Star Wars speelt zich 30 jaar na ‘Return of the Jedi’ af

© Lucasfilm

De opnames voor ‘Star Wars: Episode VII’ zouden al beginnen in mei. De nieuwe sequel zal een sprong in de tijd van 30 jaar maken.

Tot nu toe werd er nog maar erg weinig losgelaten over de nieuwe sequel van de immens populaire Star Wars saga. J.J. Abrams en co leken ook niet van plan veel informatie door te spelen, maar nu is er dan toch wat nieuws te bespeuren op de website van Star Wars. De opnames zullen in mei 2014 van start gaan.

Nog een belangrijk weetje voor nieuwsgierige fans: de film zal een sprong in de tijd van 30 jaar maken, ten opzichte van de gebeurtenissen in ‘Star Wars: Episode VI – Return of the Jedi’. Dat was ietwat te voorspellen, aangezien de makers van de film op zoek waren naar nieuwe, jonge helden, die de ouder geworden Han, Luke en Leia moeten vergezellen.

Abrams is momenteel nog bezig met de casting, op zoek naar de perfecte gezichten voor zijn film. In de pers wordt er ondertussen druk gespeculeerd wie de rollen zullen wegkapen. Onder andere Lupita Nyong’o en Adam Driver worden met het project gelinkt. (PS)

‘Star Wars: Episode VII’ zal 18 december 2015 uitkomen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content