Nieuwe film Quentin Tarantino: ‘Django Unchained’

De ‘Inglourious Basterds’-regisseur Quentin Tarantino heeft eindelijk het script van zijn nieuwste film ‘Django Unchained’, een spaghettiwestern, afgewerkt.

WME, het agentschap van Tarantino, heeft officieel bevestigd dat de ‘Pulp Fiction’-regisseur eindelijk de finale versie van zijn westernscript bij de Amerikaanse filmstudio The Weinstein Company heeft ingediend. De film zal volgens Tarantino hommage brengen aan de Italiaanse western ‘Django’ van Sergio Corbucci (1966) en de western ‘Sukiyaki Western Django’ (2007) van Takashi Miike, een Japanse film waarin Tarantino zelf een cameo had.

Eveneens werd bevestigd dat de Duits-Oostenrijkse acteur Christoph Waltz, die ‘jodenjager’ Hans Landa speelde in Tarantino’s ‘Inglourious Basterds’, een van de hoofdrollen zal spelen in ‘Django Unchained’. Hij zal in het verhaal samen met voormalige slaaf Django (acteur voorlopig onbekend) zijn vrouw moeten proberen te redden van een boosaardige plantage-eigenaar. Ook de Amerikaanse acteurs Keith Carradine en Treat Williams en originele ‘Django’-ster Franco Nero worden genoemd als acteurs. Waar en wanneer de opnames van ‘Django Unchained’ zullen plaatsvinden is voorlopig nog onbekend.

N.M.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content