Mogelijke samenwerking DiCaprio en Tarantino

Er staat nog niets op papier, maar in de filmmedia gonst het van de geruchten dat de Amerikaanse ‘Inception’-acteur Leonardo DiCaprio de bad guy zal spelen in de nieuwe van Quentin Tarantino.

Quentin Tarantino, regisseur van onder meer de legendarische ‘Pulp Fiction’, de ‘Kill Bill’-volumes, ‘Reservoir Dogs’ en ‘Inglorious Basterds’ is op zoek naar acteurs voor zijn nieuwste spaghettiwestern ‘Django Unchained’.

Komen hoogst waarschijnlijk in aanmerking: Leonardo DiCaprio, Christoph Waltz, Will Smith, Michael Fassbender, Samuel L. Jackson en Idris Elba. De samenwerking met Leo DiCaprio werd al in verschillende filmmagazines bevestigd, maar het contract moet nog worden getekend.

‘Django Unchained’ volgt het verhaal van een Amerikaanse slaaf, Django (Smith of Elba) die met behulp van een Duitse premiejager (waarschijnlijk Waltz) zijn vrouw probeert te redden uit de tentakels van de plantage-eigenaar Calvin Candie (DiCaprio).

DiCaprio zou al eerder in aanmerking gekomen zijn om met Tarantino in zee te gaan. Quentin had Leo in zijn hoofd wanneer hij het personage Hans Landa creëerde in ‘Inglorious Bastards’ (2009). Uiteindelijk ging Christoph Waltz met de rol gaan lopen.

‘Django Unchained’ zou pas in 2013 in de cinema’s te zien zijn.

(JH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content