Men in Black are back

Agent Jay en Kay gaan binnenkort een derde strijd aan tegen kwaadaardig buitenlands gespuis. In 3D dan nog, wat een verrassing.

Het is een feit, Tommy Lee Jones doet Men In Black III. Zijn partner in crime Will Smith bevestigde al eerder zijn rol als alienbuster. Samen gaan Agent Jay en Kay wederom de strijd aan tegen buitenaards gespuis en proberen ze de wereld te vrijwaren van ongewenst extra terrestrial bezoek.

Bij deze mag Tommy Lee Jones weer zijn blockbusterspieren gaan trainen, want na zijn verschijningen in kleinere drama’s als In the Electric Mist en The Company Men is het al enige tijd geleden dat we de man nog massaal op het witte doek gingen bekijken.

Hollywood nieuwkomer Josh Brolin zal in MIB 3 waarschijnlijk in de huid kruipen van een jongere versie van Agent Kay. In de nieuwe Men In Black wordt namelijk door de tijd gereisd, all the way back to 1969. Zolang daar maar geen Bryan Adams-lied bijkomt vinden wij dat wel te pruimen.

Over het plot van MIB III weten we nog bitter weinig, wel weten we dat de alienprent op 25 mei 2012 in de filmzalen zal komen, dit werd bevestigd door regisseur Barry Sonnenfeld

MIB bloopers vindt u hieronder.

Elisah Vandaele

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content