Matthias Schoenaerts samen met actrice Noomi Rapace in nieuwe thriller

De Vlaamse acteur Matthias Schoenaerts gaat meespelen in ‘Alive Alone’, een thriller van Khurram Longi over de relatie tussen een voormalige Guantanamo Bay-gevangene en de vrouw die op de vlucht is voor de leider van een misdaadorganisatie.

De Vlaamse acteur Matthias Schoenaerts gaat meespelen in ‘Alive Alone’, een thriller van Khurram Longi over de relatie tussen een voormalige Guantanamo Bay-gevangene en de vrouw die op de vlucht is voor de leider van een misdaadorganisatie. De vrouwelijke hoofdrol wordt gespeeld door Noomi Rapace, de Zweedse actrice die we vooral kennen van haar rol als Lisbeth Salander in de Millennium-trilogie.

Om in ‘Alive Alone’ te kunnen meespelen heeft Schoenaerts de hoofdrol in de Vlaamse film ‘Waste Land’ van Pieter Van Hees weggegeven. Hij zal voor deze rol vervangen worden door de Franstalige acteur Jeremy Renier. ‘Alive Alone’ is de debuutfilm van Khurram Longi. De personages in het spannende thrillerverhaal zullen onder meer gestalte gegeven worden door Schoenaerts en Noomi Rapace.

Het is niet de eerste keer dat Matthias Schoenaerts en Noomi Rapace samenwerken. Dit jaar zijn ze ook samen te zien in ‘Animal Rescue’, de Amerikaanse debuutfilm van ‘Rundskop’-regisseur Michaël R. Roskam.

Cannes

Begin volgende week wordt Schoenaerts’ nieuwe film ‘Blood Ties’, geregisseerd door Guillaume Canet, vertoond op het filmfestival van Cannes. Of Schoenaerts zelf naar Cannes gaat om de film te promoten is nog niet bekend. (Belga/LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content