Matthew McConaughey wordt stripclubeigenaar

Matthew – nooit verlegen om op tijd en stond zijn bast te ontbloten – McConaughey is zopas toegevoegd aan de cast van een nieuwe Steven Soderbergh; de stripperfilm ‘Magic Mike’.

De Hollywoodacteur Matthew McConaughey vervoegt Channing Tatum (‘Dear John’) en Alex Pettyfer (‘I Am Number Four’) in de nieuwe film van de Amerikaanse regisseur Steven Soderbergh. In ‘Magic Mike’ dompelt de ‘Ocean’s Eleven, Twelve en Thirteen’-regisseur zich onder in de wondere wereld van mannelijke strippers. De inspiratie voor de film werd gehaald uit Channing Tatums leven, die al een verleden als tienerstripper achter de rug heeft. Ietwat verwarrend: Alex Pettyfer zal het personage van Channing Tatum vertolken, terwijl Tatum zelf zijn mentor Mike zal spelen. Voor McConaughey is de rol van Dallas weggelegd, een gepensioneerde stripper die de stripclub uitbaat waar Tatum en Pettyfer iedere nacht op het podium kruipen.

De komende maanden en jaren kan u zich aan een overload McConaughey verwachten. De acteur is momenteel volop bezig met de opnames van Lee Daniels thriller ‘The Paperboy’ en zal binnenkort te zien zijn in ‘Bernie’ van Richard Linklater en ‘The Killer Joe’ van William Friedkin. Voor ‘Magic Mike’ officieel in de bioscoop verschijnt, vindt u hem daar ook al terug als een charismatische vluchteling in Jeff Nichols ‘Mud’. Wanneer de opnames van ‘Magic Mike’ van start gaan is voorlopig nog een vraagteken.

(NM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content