Lukas

© .

Het ontbreekt Jean-Claude Van Damme op zijn oude dag aan talent en charisma om de actiefilm Lucas tot een hoger niveau te tillen.

Sam Louwyck, Kevin Janssens en Dimitri Vegas gaan in het rusthuis straffe verhalen kunnen opdiepen over die keer dat ze in een actiefilm stoer deden tegen Hollywoodlegende Jean-Claude Van Damme. Louwyck schoor er zijn haar voor af, Janssens koos voor dreadlocks. Vegas ligt al voor je hem herkent op de vloer van dancing Carré. Muscles from Brussels speelt een buitenwipper op leeftijd die door Franse agenten en Vlaamse maffiosi tot laakbare feiten wordt gedwongen en zijn vuisten laat spreken. De eerste twee minuten hebben iets weg van The Wrestler met Mickey Rourke, de volgende tachtig van een aflevering van een doorsneeactieserie uit Scandinavië. Van Damme moet voor de meerwaarde zorgen, maar heeft op zijn oude dag het talent noch het charisma om het verlies op te vangen van de spiermassa en de sprongkracht waarmee hij dertig jaar geleden furore maakte in Bloodsport en Kickboxer.

Lukas

Een film van Julien Leclercq met Jean-Claude Van Damme, Sam Louwyck, Kevin Janssens, Dimitri Vegas

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Partner Content