Lindsay Lohan vast in Cannes

Advocaat van Lindsay Lohan zegt dat de Amerikaanse actrice donderdag niet voor het gerecht kan verschijnen omdat ze vast zit in Frankrijk.

Lindsay Lohan zit vast in Frankrijk terwijl ze donderdag voor het Amerikaanse gerecht zou moeten verschijnen. Advocaat Shawn Chapman Holley zegt dat Lohans paspoort werd gestolen tijdens haar bezoek aan het filmfestival in Cannes en dat de actrice donderdag een afspraak heeft op de Amerikaanse ambassade om een nieuw paspoort te regelen.

Lohan verblijft sinds zondag in Cannes, naar verluidt om promotie te voeren voor haar aanstaande rol in de biografie over Linda Lovelace. De Amerikaanse actrice zou daarbij in de huid kruipen van de voormalige pornoster met dezelfde initialen.

Rechter Marsha Revel beval de 23-jarige Lohan om voor een rechtbank in Beverly Hills te verschijnen voor een follow-up over haar voorwaardelijke vonnis uit 2007 en zou wel eens een arrestatiebevel kunnen uitvaardigen omdat Lohan niet op de rechtbank aanwezig zal zijn. Dat is de standaardprocedure als iemand niet komt opdagen voor een afspraak met het gerecht.

Lohan liep een voorwaardelijke straf op nadat ze in augustus 2007 schuldig pleitte aan cocaïne- en alcoholmisbruik en roekeloos rijgedrag. Freek Lauwers

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content