Kuifje: werelwijde avant-première in Brussel op 22 oktober

Op 22 oktober zakken Steven Spielberg, de Britse acteur Jamie Bell, die de rol van Kuifje vertolkt, en de Franstalige Marokkaan Gad Elmaleh (Omar Ben Salaad) af naar de UGC De Brouckere in Brussel om de film voor te stellen.

Brussel, de geboortestad van Hergé en zijn stripheld Kuifje, is onvermijdelijk voor de wereldwijde avant-première van de film van de Amerikaanse regisseur Steven Spielberg “De avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn”. Op zaterdag 22 oktober zullen Steven Spielberg en de acteurs Jamie Bell (Kuifje) en Gad Elmaleh (Omar Ben Salaad) aanwezig zijn in de hoofdstad om het filmevenement van het jaareinde te lanceren.

Londen, New York, Los Angeles of zelf Parijs zijn de meer gebruikelijke grootsteden om mondiale avant-premières te vertonen, maar er werd gekozen voor het hart van Europa om de film op het publiek los te laten.

Op 22 oktober zakken Steven Spielberg, de Britse acteur Jamie Bell, die de rol van Kuifje vertolkt, en de Franstalige Marokkaan Gad Elmaleh (Omar Ben Salaad) af naar de UGC De Brouckere in Brussel om de film voor te stellen. Een persconferentie en “een rode loper” voor de UGC lanceren het event op de dag dat de eerste bevoorrechte toeschouwers de langverwachte film kunnen bekijken. Het koninklijk paleis heeft de komst van prinses Astrid op de avant-premiére aangekondigd.

De officiële release van “The adventures of Tintin: the Secret of the Unicorn” vindt enkele dagen later plaats op 26 oktober in zowat alle Belgische filmzalen -en complexen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content