Kruip in de huid van Jay Gatsby of Daisy Buchanan

Warner Bros lanceerde zopas een applicatie waarmee je jezelf kan transformeren in een personage uit ‘The Great Gatsby’. Ga naar het feestje van Jay Gatsby, drink een glas champagne in de mansion bar of kruip in Gatsby’s gele auto. De roaring twenties waren nog nooit zo dichtbij!

Hoewel Baz Luhrmanns adaptatie van het boek ‘The Great Gatsby’ ondertussen wereldwijd in de zalen te zien is, houdt de eindeloze promotie nog niet op. Filmproducent Warner Bros ontwierp een applicatie waardoor je jezelf een typische jaren 20-stijl kan aanmeten. Vrouwen kunnen kiezen voor verschillende jurken met bijbehorende extravagante accessoires, kapsels en make-up. Mannen kiezen uit diverse kostuums, uiteenlopende vormen van gezichtsbeharing en een uitgebreid gamma hoofddeksels.


Je hoogstpersoonlijke ‘The Great Gatsby’-avatar kan gedeeld worden op sociale media als Facebook, Twitter, Tumblr en Pinterest. Van de avatar worden drie versies gemaakt: een profielfoto, een portretbeeld en een landscape. Op de officiële website van de Gatsby-film kan eveneens een gepersonaliseerd monogram gemaakt worden. Erg uniek is deze avataractie niet. Voor de retroserie ‘Mad Men’ werd een gelijkaardige website ontworpen.


Maak hier je eigen ‘The Great Gatsby’-avatar. (CB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content