Kristen Stewart best betaalde actrice van Hollywood

Kristen Stewart mag zich de best betaalde actrice van Hollywood noemen. Volgens het zakentijdschrift Forbes verdiende ze het afgelopen jaar 27,3 miljoen euro. In de jaarlijkse lijst gaat ze Cameron Diaz en Sandra Bullock vooraf.

Kristen Stewart, nog maar 22, mocht tussen mei 2011 en mei van dit jaar 34,5 miljoen dollar (zo’n 27,3 miljoen euro) op haar rekening bijschrijven. Haar rol als Bella Swan in de Twilight-films zat daar voor veel tussen. Momenteel is Stewart te zien in “Snow White and the Huntsmen” en “On the Road”.

De tweede best verdienende actrice is Cameron Diaz. Sandra Bullock maakt het podium vol. Angelina Jolie, vorig jaar nog helemaal bovenaan de lijst, moet het nu doen met de vierde plek, voor Charlize Theron. Hebben ook een plaatsje in de top-10: Julia Roberts, Sarah Jessica Parker, Meryl Streep, Kristen Wig en Jennifer Aniston.

De tien best betaalde actrices van Hollywood verdienden samen ongeveer 200 miljoen dollar, nog altijd een pak minder dan de 361 miljoen dollar die de tien grootverdieners bij de acteurs incasseerden. (Belga/DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content