Kortfilm breit vervolg aan Beastie Boys-clip

© gf

De kortfilm ‘Fight For Your Right Revisited’ is het vervolg op de beroemde videoclip bij ‘Fight For Your Right’ van Beastie Boys. Hij gaat in januari in première op het Sundance filmfestival.

Toegevoegd aan de line-up van het Sundance filmfestival: de kortfilm ‘Fight For Your Right Revisited’ van Adam ‘MCA’ Yauch van Beastie Boys. Het filmpje breit een vervolg aan de beroemde videoclip uit 1987 bij ‘Fight for Your Right’ van de beroemde New Yorkse hiphopgroep, die eindigt op een feestje. De tagline van de kortfilm luidt: ‘After the boys leave the party’.

MCA heeft alvast een indrukwekkende cast bijeengeraapt voor zijn kortfilm. Niemand minder dan Seth Rogen, Elijah Wood en Danny McBride treden op als ‘The Beastie Boys’ maar ook Will Ferrell, John C. Reilly en Jack Black geven het beste van zichzelf.

De kortfilm zal in januari in première gaan op het Sundance filmfestival in Utah. In afwachting van de release van de film (die ongetwijfeld ook ergens op het wereldwijde web zal opduiken) kan je hier alvast nagenieten van de originele videoclip, een klassieker in zijn genre:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Andreas Ilegems

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content