Knack Focus wordt gewichtiger

Knack Focus telt voortaan zestien pagina’s extra en neemt de rubrieken Expo, Podium, Klassieke Muziek, Jazz en Literatuur over van Knack, weliswaar in aangepaste versie. Ook de look en feel van het blad krijgt een verfrissing.

Het entertainmentmagazine Knack Focus, een van de pijlers van het Knackpakket, wordt vanaf 12 oktober een stuk gewichtiger. Letterlijk en figuurlijk: het magazine telt zestien pagina’s extra en neemt de rubrieken Expo, Podium, Klassieke Muziek, Jazz en Literatuur over van het nieuwsmagazine Knack. Dat gebeurt niet copy conform, vertelt hoofdredacteur Karel Degraeve. ‘Dat zou niet verstandig zijn. Knack Focus heeft een geheel eigen DNA. De nieuwe rubrieken hebben we daaraan aangepast.’

De uitbreiding gaat gepaard met een verfrissing van de look en feel van het blad. Er blijft uiteraard ruimte voor cultuurnieuws in Knack, alleen zal dat voortaan anders ingevuld worden: reviews verdwijnen uit het magazine, de aandacht wordt toegespitst op actueel nieuws, interviews met culturele beleidsmakers, artikels op de grens tussen kunst en politiek en reportages over culturele trends en fenomenen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content