Kinepolis zendt de Oscars live uit

© -

In de nacht van 28 op 29 februari vindt de 88e uitreiking van de Academy Awardsplaats in het Dolby Theatre in Hollywood plaat. Speciaal voor de Belgische filmfanaten zenden Kinepolis Antwerpen en Kinepolis Hasselt de uitreiking live uit op groot scherm.

Blijf jij dit weekend sowieso op voor de Oscaruitreiking en vind je het maar sneu om alleen in je pyjama voor de televisie te hangen? Maak er dan een heus event van en ga de Oscars live bekijken vanuit het pluchen comfort van de bioscoopzaal. Bovendien krijg je er nog twee Oscargenomineerde films bovenop. Je start de filmavond om 21h met ‘Spotlight’, die in totaal 6 nominaties in de wacht wist te slepen, en geniet vervolgens van de avant-première van ‘Room’, die 4 keer genomineerd werd. Een ticket voor een van deze 2 films geeft automatisch recht op een gratis zitje voor de volledige live-uitzending.

De uiteindelijke live-uitzending van de Oscarceremonie, die om 2u30 uur Belgische tijd van start gaat, wordt om 1u30 ’s nachts voorafgegaan door het gracieuze rode lopermoment waarbij Kinepolis-bezoekers niet enkel genieten van een glaasje cava, maar eveneens van de pracht en praal op de red carpet.

‘Oscar Night’, in samenwerking met Play More van Telenet wordt eenmalig live vanuit L.A. in Kinepolis Antwerpen en Hasselt vertoond. Een ticket kost €20,50 of €15,50 (met de Kinepolis Student Card) en is te verkrijgen via de Kinepolis website

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content